CONTACT

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6
Satu Mare
Judetul Satu Mare
Romania
Tel: 0261 712175
Fax: 0261 713441

e-mail: isjsm@satmar.ro

 

Stimați colegi, 
Dragi părinți și elevi, 
 
 
Actualul context pandemic a generat o serie de provocări fără precedent, deschizându-se o nouă eră în întregul sistem educațional. În aceste condiții, toți factorii decizionali sunt invitați să-și aducă contribuția în ceea ce privește asigurarea unui climat educațional propice desfășurării procesului instructiv-educativ. Astfel, noi, dascălii, suntem conștienți de faptul că timpul școlar este ireversibil și că trebuie să veghem necontenit la valorificarea eficientă a acestuia. Prin urmare, nu putem decât să ne dorim instituirea unui parteneriat eficient, bazat pe respect reciproc, în cadrul triadei dascăl-părinte-elev. Mai mult ca niciodată, toți factorii implicați în acest proces instructiv-educativ trebuie să dea dovadă de flexibilitate, de adaptabilitate, de creativitate, dar, mai presus de toate, să conștientizeze faptul că suntem martorii unui timp într-o continuă prefacere și că trebuie să avem înțelepciunea de a ne supune unor imperative, exigențe care să ne asigure un climat de siguranță pentru a ne continua existența într-un cadru al normalității! 
 
Vă dorim tuturor sănătate, împliniri și vă asigurăm că suntem partenerii dumneavoastră în toate inițiativele pe care le veți întreprinde pentru a asigura tuturor copiilor un act didactic de succes, în deplină siguranță!
 
Echipa ISJ Satu Mare

 

 

 

 

 

 

I N F O R M A R E

 

Pe perioada stării de alertă, conform dispozițiilor din Anexa la Hotărârea CNSSU nr. 24/15.05.2020, activitatea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare se va desfășura după cum urmează:

 

  • Activitatea angajaților din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare se va desfășura între orele 8.00 - 16.30, de luni până joi și vineri, între orele 8.00-14.00.

  • Programul cu publicul se va desfășura între orele 9.00 - 13.00

 

Accesul publicului în incinta Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, pentru depunerea/preluarea de documente care nu pot fi transmise prin mijloace electronice sau curier, va fi permis doar pe intrarea principală, str. 1 Decembrie 1918, nr. 6, Satu Mare și se va face în baza unei programări telefonice, la serviciul secretariat sau la fiecare inspector școlar, după caz.

 

Accesul publicului este permis după realizarea triajului epidemiologic constând în:

  • controlul temperaturii vizitatorilor;
  • dezinfectarea obligatorie a mâinilor înaintea intrării în spațiile de lucru;
  • purtarea obligatorie a măștii de protecție în incinta instituției.

 

 

Viziune

 

Asigurarea calității în educație printr-un demers dinamic ce presupune implicare și responsabilizare, pe de o parte, precum și gândire strategică și control, pe de altă parte, transpus în practică prin descentralizare.

 

Viziunea însoțită de acțiune poate schimba lumea

 

 

 

 

 

 

Misiune

 

Echipa Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare își asumă implicarea în procesul de dezvoltare a societății prin asigurarea relaționării eficiente a componentelor sistemului de educație și prin gestionarea optimă a resurselor, cu scopul creșterii gradului de adaptabilitate la așteptările comunității și pentru ca școala și dascălii să își redobandească statutul de vector al dezvoltării.

 

 

 

 

 

 

 

Integritate

Seriozitate

Justete

 

 

 

 

 

 

CREATIVITATE - INITIATIVA - PERFORMANTA

 

 

 

 

 

 

 

 

RESPECT PENTRU PERFORMANTA

CAUTARE

Telefon contact ISJ Satu Mare: 0261 712175
TelVerde judetean

----------------------------------------

Olimpiade si concursuri nationale 2018

Pentru sesizarea unor eventuale fapte de coruptie, pe parcursul intregii perioade de desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar, intre orele 8.00 - 16.00, pot fi folosite:

 

1. TelVerde national gratuit: 0800801100

 

2. TelVerde ISJ Satu Mare: 0800816261

Simulari examene nationale