CONTACT

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6
Satu Mare
Judetul Satu Mare
Romania
Tel: 0261 712175
Fax: 0261 713441

e-mail: isjsm@satmar.ro

 

 

Stimați colegi,

Dragi elevi și părinți,

 

 

Ziua Mondială a Educației capătă, în fiecare an, o aură de sărbătoare care ne învăluie pe toţi deopotrivă, ea fiind cu atât mai justificată cu cât școala românească sătmăreană are o tradiţie în a oferi tuturor elevilor care-i trec pragul un act educaţional de calitate prin efortul conjugat al dascălilor.

 

Interesul nostru, al dascălilor și al părinților, pentru actul educației, este o garanție a faptului că avem, de fiecare dată, bucuria, dar și privilegiul de a-i pregăti pe copiii noștri pentru înfruntarea cu lumea care ne înconjoară și de a-i apropia de cultură.

 

Dragi elevi, răbdarea voastră de a învăța este, cu siguranță, răsplătită prin faptul că disciplina modelează spiritul tânăr rapid şi benefic. Achiziționarea de cunoștințe este o condiţie sine qua non pentru calea care se deschide în faţa voastră, indiferent care ar fi aceea, de a vă forma ca „umaniști“ ori de a vă  apropia de domeniile „științelor exacte”. A trăi decent, în armonie cu voi înșivă, dar şi cu cei din jur, înseamnă a respecta omul, dar și valorile sale.

 

Dragi colegi, dacă tot am pomenit de tradiția învățământului sătmărean, îi parafrazăm pe Vasile Lucaciu și Petru Bran, amintindu-ne de pledoariile lor pentru educaţie, actuale prin îndemnul spre cunoaștere, autocunoaștere, efort, înțelepciune, moralitate.

 

Vă dorim un an școlar care să aducă tuturor doar împliniri, satisfacții și conștientizarea faptului că școala nu este doar o instituție, ci un lăcaș al culturii care oferă tuturor șansa de a se pregăti profesional, dar mai ales uman și că doar educația oferă înțelepciune și libertate.

 

 

La mulți ani!

IȘJ Satu Mare

 

 

 

 

 

I N F O R M A R E

 

Pe perioada stării de alertă, conform dispozițiilor din Anexa la Hotărârea CNSSU nr. 24/15.05.2020, activitatea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare se va desfășura după cum urmează:

 

  • Activitatea angajaților din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare se va desfășura între orele 8.00 - 16.30, de luni până joi și vineri, între orele 8.00-14.00.

  • Programul cu publicul se va desfășura între orele 9.00 - 13.00

 

Accesul publicului în incinta Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, pentru depunerea/preluarea de documente care nu pot fi transmise prin mijloace electronice sau curier, va fi permis doar pe intrarea principală, str. 1 Decembrie 1918, nr. 6, Satu Mare și se va face în baza unei programări telefonice, la serviciul secretariat sau la fiecare inspector școlar, după caz.

 

Accesul publicului este permis după realizarea triajului epidemiologic constând în:

  • controlul temperaturii vizitatorilor;
  • dezinfectarea obligatorie a mâinilor înaintea intrării în spațiile de lucru;
  • purtarea obligatorie a măștii de protecție în incinta instituției.

 

 

Viziune

 

Asigurarea calității în educație printr-un demers dinamic ce presupune implicare și responsabilizare, pe de o parte, precum și gândire strategică și control, pe de altă parte, transpus în practică prin descentralizare.

 

Viziunea însoțită de acțiune poate schimba lumea

 

 

 

 

 

 

Misiune

 

Echipa Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare își asumă implicarea în procesul de dezvoltare a societății prin asigurarea relaționării eficiente a componentelor sistemului de educație și prin gestionarea optimă a resurselor, cu scopul creșterii gradului de adaptabilitate la așteptările comunității și pentru ca școala și dascălii să își redobandească statutul de vector al dezvoltării.

 

 

 

 

 

 

 

Integritate

Seriozitate

Justete

 

 

 

 

 

 

CREATIVITATE - INITIATIVA - PERFORMANTA

 

 

 

 

 

 

 

 

RESPECT PENTRU PERFORMANTA

CAUTARE

Telefon contact ISJ Satu Mare: 0261 712175
TelVerde judetean

----------------------------------------

Olimpiade si concursuri nationale 2018

Pentru sesizarea unor eventuale fapte de coruptie, pe parcursul intregii perioade de desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar, intre orele 8.00 - 16.00, pot fi folosite:

 

1. TelVerde national gratuit: 0800801100

 

2. TelVerde ISJ Satu Mare: 0800816261

Simulari examene nationale