Calendarul anului scolar 2022-2023 in judetul Satu Mare

Repartizarea, in unitatile de invatamant din judetul Satu Mare, a elevilor/prescolarilor ce provin din zona conflictului armat din Ucraina
Concurs pentru acordarea gradatiei de merit, sesiunea 2022
CONTACT

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6
Satu Mare
Judetul Satu Mare
Romania
Tel: 0261 712175
Fax: 0261 713441

e-mail: isjsm@satmar.ro

Campania judeteana de prevenire si combatere a violentei in mediul scolar “Armonie in scoli, siguranta in viata”

 

În perioada februarie – mai 2022, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, derulează Campania județeană de prevenire și combatere a violenței în mediul școlarArmonie în școli, siguranță în viață”.

Parteneri în această campanie sunt: școlile din județul Satu Mare, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului  Satu Mare, Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare.

 

Scopul campaniei este conștientizarea de către elevi a consecințelor negative pe care violența le are în mediul școlar, precum și implicarea acestora alături de cadre didactice și părinți în acțiuni de prevenire și combatere a acestui fenomen.

 

Invităm elevii, părinții și profesorii să ni se alăture în demersul nostru, deoarece împreună putem să creăm un mediu armonios și sigur în școli!

 

Programul Campaniei antiviolență Armonie în școli, siguranță în viață!

 

Proiectul județean_Uși deschise spre școli sigure