CONTACT

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6
Satu Mare
Judetul Satu Mare
Romania
Tel: 0261 712175
Fax: 0261 713441

e-mail: isjsm@satmar.ro

Mesajul echipei Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare adresat absolvenților clasei a VIII-a care susțin examenul de evaluare nationala

Dragi absolvenţi, stimaţi părinţi şi colegi profesori,

 

 

 

Această perioadă este încărcată de emoÅ£ii profunde, atât în ceea ce-i priveÅŸte pe absolvenÅ£i, cât ÅŸi pe părinÅ£i sau profesori. Este momentul în care se încheie o perioadă deosebită din viaÅ£a absolvenÅ£ilor – gimnaziul, urmând examenul de

 

Evaluare Naţională.

 

Au trecut, parcă în zbor, patru ani ÅŸi ne aflăm acum într-un moment de bilanÅ£, dar în faÅ£a unui nou început. Copiii de acum patru ani au crescut ÅŸi au acumulat informaÅ£ii ÅŸi cunoÅŸtinÅ£e noi.

 

Dragi absolvenÅ£i, să aveÅ£i încredere în propriile forÅ£e ÅŸi în pregătirea voastră! FiÅ£i concentraÅ£i, pentru a da adevărată valoare pregătirii voastre, la examenul ce vă aÅŸteaptă!

 

StimaÅ£i părinÅ£i, suntem convinÅŸi, că pe parcursul acestor ani aÅ£i fost mereu alături de copiii dumneavoastră, susÅ£inându-i ÅŸi încurajându-i mereu. Acum, mai mult decât oricând, să le fiÅ£i alături ÅŸi în timpul examenelor. Noi vă asigurăm că acest examen se va desfăşura în condiÅ£ii de maximă seriozitate, obiectivitate ÅŸi corectitudine.

 

Dragi colegi profesori, vă felicităm pentru dăruirea voastră ÅŸi pentru efortul pe care l-aÅ£i depus în pregătirea elevilor.

 

 

 

Vă dorim, tuturor, mult succes!

 

 

 

Echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare

 

 

CAUTARE
Telefon contact ISJ Satu Mare: 0261 712175
Olimpiade si concursuri nationale 2018

Pentru sesizarea unor eventuale fapte de coruptie, pe parcursul intregii perioade de desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar, intre orele 8.00 - 16.00, pot fi folosite:

 

1. TelVerde national gratuit: 0800801100

 

2. TelVerde ISJ Satu Mare: 0800816261

Resurse educationale deschise
Simulari examene nationale
TelVerde judetean

----------------------------------------

Olimpiade si concursuri nationale 2016