CONTACT

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 6
Satu Mare
Judetul Satu Mare
Romania
Tel: 0261 712175
Fax: 0261 713441

e-mail: isjsm@satmar.ro

Mesajul echipei Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare adresat absolvenților clasei a VIII-a care susțin examenul de evaluare nationala

Dragi absolvenţi, stimaţi părinţi şi colegi profesori,

 

 

 

Această perioadă este încărcată de emoţii profunde, atât în ceea ce-i priveşte pe absolvenţi, cât şi pe părinţi sau profesori. Este momentul în care se încheie o perioadă deosebită din viaţa absolvenţilor – gimnaziul, urmând examenul de

 

Evaluare Naţională.

 

Au trecut, parcă în zbor, patru ani şi ne aflăm acum într-un moment de bilanţ, dar în faţa unui nou început. Copiii de acum patru ani au crescut şi au acumulat informaţii şi cunoştinţe noi.

 

Dragi absolvenţi, să aveţi încredere în propriile forţe şi în pregătirea voastră! Fiţi concentraţi, pentru a da adevărată valoare pregătirii voastre, la examenul ce vă aşteaptă!

 

Stimaţi părinţi, suntem convinşi, că pe parcursul acestor ani aţi fost mereu alături de copiii dumneavoastră, susţinându-i şi încurajându-i mereu. Acum, mai mult decât oricând, să le fiţi alături şi în timpul examenelor. Noi vă asigurăm că acest examen se va desfăşura în condiţii de maximă seriozitate, obiectivitate şi corectitudine.

 

Dragi colegi profesori, vă felicităm pentru dăruirea voastră şi pentru efortul pe care l-aţi depus în pregătirea elevilor.

 

 

 

Vă dorim, tuturor, mult succes!

 

 

 

Echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare

 

 

CAUTARE
Telefon contact ISJ Satu Mare: 0261 712175
Olimpiade si concursuri nationale 2018

Pentru sesizarea unor eventuale fapte de coruptie, pe parcursul intregii perioade de desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar, intre orele 8.00 - 16.00, pot fi folosite:

 

1. TelVerde national gratuit: 0800801100

 

2. TelVerde ISJ Satu Mare: 0800816261

Resurse educationale deschise
Simulari examene nationale
TelVerde judetean

Olimpiade si concursuri nationale 2016